Ce poti sa faci pentru indepartarea parului facial?

Fata ta este primul lucru pe care oamenii il vad. Ultimul lucru pe care il vrei este sa ai par facial inestetic care atrage privirile celorlalti. Si, nu este confortabil deloc. Exista solutii pentru indepartarea parului facial ? Da, sunt foarte multe. Ai optiuni de a indeparta din parul facial care include sprancenele, barbia, mustata, si parul din nas. Dar, care este cea mai buna solutie pentru a face asta?

Indepartarea parului facial la barbati 

In primul rand, barbatii au o multime de ustensile care ii ajuta sa scape de parul facial. Pentru cei mai multi dintre barbati, cea mai buna metoda este barbieritul. Daca esti unul dintre acesti barbati, realizezi care sunt beneficiile barbieritului cu un aparat de ras bun. Ai posibilitatea sa alegi dintre o mare varietate de aparate, care de care mai bune. Si, pentru a face barbieritul mai putin dureros, exista creme si geluri care te ajuta la reducerea iritatiei pielii. Si aici, exista o mare varietate.

Pentru femei

Pentru femeile care se lupta cu parul facial, sunt mai putine optiuni dar destule incat sa functioneze. Barbieritul nu este o idee buna! Poate cauza iritatii si nu e necesar pentru parul fin pe care multe femei il au. Multe femei au de-a face cu parul nedorit de deaspura buzelor. In cele mai multe cazuri ele vor trage firele de par. Da, se poate sa nu doara sa faci asta, dar este o metoda care te va face sa scapi de parul nedorit pentru cateva saptamani. Exista si alte metode disponibile.

par facial femei

Depilarea: Exista metode nu foarte scumpe pentru a scpa de parul facial nedorit. Daca esti grijulie, ele pot fi cu efect. O poti face acasa, dar va trebui s-o faci ori de cate ori firele de par vor reaparea.

Lasere? Electronice? Sunt alte optiuni. Acestea ofera disparitia permanenta a parului facial. Prin distrugerea foliclului din care parul creste, acesta nu va mai creste pentru o perioada lunga de timp. Cu toate ca pot fi costisitoare, si probabil au nevoie de mai multe sedinte pentru a avea efect, ele te pot ajuta pentru a scapa permanent de parul facial.

Ceruirea! Auch! Da, metoda cu ceara e dureroasa putin dar este o metoda grozava pentru a scapa de firele nedorite si pentru femei si pentru barbati. Firul de par este tras din radacina, ceea ce inseamna ca nu va creste inapoi foarte repede. O poti face acasa sau poti avea un profesionist care sa te ajute.

Care este cea mai buna metoda pentru a indeparta parul facial? Randul de mai jos iti va spune. Nu toate metodele sunt bune pentru toata lumea, multe dintre ele pot fi facute rapid si in siguranta si pot satisface asteptarile oricui.

Adauga un comentariu

comentarii